Handige oplossingen voor bij jou in de werkplaats

Wij beschikken over allerlei soorten oplossingen voor bij jou in de werkplaats, om het werk overzichtelijker en productiever te maken

Verhoog je productiviteit in de werkplaats

Als huisstijlmanager in de automotive industrie, vinden wij het belangrijk dat onze klanten beschikken over hulpmiddelen die de productiviteit verhogen. Door autodealers te voorzien van werkplaatsoplossingen zoals sleutellabels, sleutelkluizen, kentekenplaat houders, bandenhoezen en stempels, helpen wij hen om het proces gestructureerd te laten verlopen.

Onze oplossingen helpen autodealers voor het opbergen van materialen of om monteurs aan te sturen. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment planborden, voor in de werkplaats of bij de receptie. De werkorder mappen of foedralen zijn in verschillende soorten en formaten leverbaar.

Om een overzicht te krijgen van alle beschikbare producten, kan je terecht in onze webshop. Als je nog geen idee hebt over wat je nodig hebt of wilt hebben, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze.
Neem contact op

Sleutellabels

Door gebruik te maken van sleutellabels voor verkoop en tijdens eens werkplaatsbezoek, houdt je overzicht van alle sleutels in jouw bedrijf. Je kan er voor kiezen om gebruik te maken van diverse kleuren sleutellabels. Dit zorgt ervoor dat je een onderscheid maakt tussen de diverse merken auto’s en wachtende bezoekers tijdens een werkplaatsbezoek. Bij vragen, kan je altijd contact met ons opnemen.
sleutellabels
sleutelkluizen

Sleutelkluizen

Het is handig om alle sleutels beveiligd op één plek op te bergen en de sleutels toegankelijk te houden. Naast een sleutelkluis, bieden wij ook sleutelkasten als de werkplaats al voldoende beveiligd is. De sleutelkluizen zijn in verschillende soorten en maten te vinden in onze webshop, zodat jij iets kan kiezen dat bij jou past. Het is mogelijk om een algemene beveiligde kluis te nemen, waar ruimte is om andere waardevolle spullen in op te bergen.

Kentekenplaathouders

Wij bieden alle soorten kentekenplaathouders aan om op de auto te monteren. Je kan eer voor kiezen om op de voorzijde en kentekenplaathouder zonder tekstrand te monteren. Maar wij leveren ook reclameplaten om in de kentekenplaathouder te zetten voor auto’s in en om de showroom. Teven leveren wij opbergtassen, zodat je al je kentekenplaten of reclameplaten kan beschermen en veilig kan bewaren op één plek.
kentekenplaathouders
stempels

Stempels

Als jij snel bedrijfsgegevens op een document of onderhoudsboekje wilt zetten, is een stempel handig. Bij ons kan je stempels op maat laten maken in verschillende afdrukformaten en kleuren. Wij zorgen ervoor dat jij informatie op de stempel komt te staan en je het direct na ontvangst kan gebruiken. Om meer informatie hierover te krijgen, kan je op werkdagen altijd contact met ons opnemen.

Beschermproducten

Tijdens een werkplaatsbezoek wil je dat de auto van de klant schoon blijft. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment beschermproducten. Denk aan stuurhoezen, stoelhoezen, vloermatten, bandenhoezen en wielbout opbergzakken. Deze producten helpen om de auto’s in jouw garage te beschermen van schade.
beschermproducten
werkorders

Werkorders

Werkorders zal je in elke werkplaats terug vinden en wij zorgen ervoor dat de werkorders van onze klanten volledig in de juiste huisstijl zijn. Door continu op de hoogte te zijn van de laatste aanpassingen in de huisstijlrichtlijnen van auto-importeurs, zorgen wij dat er consistent wordt gecommuniceerd. Met de juiste werkorders op voorraad, ben jij altijd klaar voor de volgens klus. Wij helpen je graag om deze voorraad op orde te houden.

Wij zoeken samen met jou naar een oplossing

Wij kijken er naar uit om van je te horen, dus als jij geïnteresseerd bent om samen te werken of als jij meer over ons wil weten. Kom met ons in contact, dan zoeken we samen naar een oplossing.
terug