Onze producten brengen je showroom tot leven

Met op maat gemaakte merkproducten in je showroom, zorgen wij ervoor dat de showroom jouw merk uitstraalt.

Iedereen heeft baat, bij een showroom op maat

Het is belangrijk om jouw klanten een ervaring te geven in je eigen showroom. Mensen moeten bij herinnering aan de showroom, denken aan jouw merk. Onze producten zorgen dat jouw merk continu wordt weergeven in je showroom op verschillende soorten producten.

Zonder deze merkproducten, sluit de showroom niet aan op jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat er passende reclameplaten op de auto staan met jouw kenmerken erop. Met op maat gemaakte prijskaarthouders voor de auto’s liggen en serviesgoed dat precies aansluit op je merk.

Al onze producten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en helpen je om jouw merk duidelijk met de bezoeker te communiceren. Als jij interesse hebt om je showroom te voorzien van een gepersonaliseerd merkbeleving, neem dan contact met ons op.
Neem contact op
showroom
showroom producten

Reclameplaten

Door jouw showroom te voorzien van passende reclameplaten, is het direct duidelijk over welk merk het gaat. Hierop kan je bezoekers informeren over de mogelijkheden of juist een sfeerimpressie te geven. Het kan voor vele uitgangspunten worden gebruikt, wij begeleiden je naar de juiste keuze en zorgen dat het volledig aansluit op jouw wensen. Kom eens bij ons op de koffie om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op.
reclameplaten
prijskaarthouders

Prijskaarthouders

Wij beschikken over verschillende soorten en maten prijskaarthouders. Dit vinden wij belangrijk omdat wij klanten willen voorzien van passende prijskaarthouders. Iedereen kent zijn eigen merk als de beste, daarom gaan wij met je sparren om onze expertise over merkmanagement te combineren met jouw expertise over jouw merk. Zodat jij de prijskaarthouders krijgt die volledig aansluiten op jouw wensen.

Serviesgoed

Als jouw bezoekers een lekkere bak koffie willen, of een taartje krijgen bij hun nieuwe aankoop is het altijd leuk om het te serveren op passend serviesgoed. Het is net die extra stap die veel dealers niet maken, dit is waarom jij hier juist winst uit kan halen. Zodat jouw showroom in de gedachten van bezoekers blijft en ze regelmatig terugdenken aan hun ervaring met jouw merk.
serviesgoed

Wij zoeken samen met jou naar een oplossing

Wij kijken er naar uit om van je te horen, dus als jij geïnteresseerd bent om samen te werken of als jij meer over ons wil weten. Kom met ons in contact, dan zoeken we samen naar een oplossing.
terug