Wij zorgen dat je planning overzichtelijk blijft

Onze planoplossingen zorgen ervoor dat jij een overzichtelijke planning behoudt, alle soorten en maten. Samen zoek we iets dat bij je past.

Vandaag in onze opslag, morgen bij jou aan de deur

Wij zijn marktleider in Nederland voor planoplossingen. Voor bedrijven die nog niet klaar zijn voor digitale plansystemen, zijn tastbare planoplossingen handig. Het helpt om overzicht te houden.

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar een passende oplossing. Ons grote assortiment aan planborden, strokenplanborden, dag planborden en magnetische planborden biedt voldoende kansen om iets te vinden dat bij je past. Naast de algemene planborden beschikken wij over oplossingen die presentaties meer leven geven.

Als jij het gehele assortiment wilt bekijken, kan je terecht in onze webshop. Als je niet weet wat bij je past kan je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je namelijk graag met het vinden van de juiste oplossing.
Neem contact op
planoplossingen
planbord maken

Planborden

Ons assortiment biedt oplossingen voor alle soorten plan activiteiten, om succesvol je tijd te managen. Planborden helpen je om de gehele planning in één oogopslag te kunnen zien en het in teamverband te kunnen bekijken. Van dagplanning tot jaarplanning, wij helpen je graag met het maken van de keus.

Als jij geïnteresseerd zijn kan je ons planborden aanbod in de webshop bekijken. Hierin zul je allerlei soorten planborden zien, denk aan: strokenplanborden en werkplaatsplanborden, t-kaartplanborden en zelfs alle bijpassende kaarten.
Planborden transporteren
Wandsorteersystemen

Wandsorteersystemen

Onze wansorteersystemen helpen je om orders of papierwerk te sorteren. Zodat jij overzicht kan houden in al je papierwerk, maar er geen tafel voor nodig hebt. Het is volledig te organiseren op basis van naam, letter of cijfer. Jij krijgt de mogelijkheid om het zelf in te richten zoals je wil en iets wat voor jou klopt. We beschikken over wandsorteersystemen in verschillende soorten en maten, bekijk onze webshop of laat ons je helpen met het maken van je keus.

Wij zoeken samen met jou naar een oplossing

Wij kijken er naar uit om van je te horen, dus als jij geïnteresseerd bent om samen te werken of als jij meer over ons wil weten. Kom met ons in contact, dan zoeken we samen naar een oplossing.
terug